Hoe verander je de profielfoto van het Hotmail-account?

Wanneer iemand voor de eerste keer een Hotmail / Outlook maakt, toont Microsoft een standaardprofielfoto die in de rechterbovenhoek van de pagina wordt weergegeven. De enige aanpassing die u kunt gebruiken, is de gekleurde balk die aangeeft of uw huidige status online / offline of beschikbaar is. In dit artikel leert de klantenservice van Hotmail je om je eigen foto- of bedrijfslogo te wijzigen. Ook leert u de grootte van de afbeelding te wijzigen (meer dan 4 MB) en de foto bij te snijden om het deel van de foto te selecteren dat als uw profielfoto wordt weergegeven. Volg de onderstaande instructies om uw profielfoto bij te werken:

  1. Log in op uw Hotmail-account met de juiste inloggegevens.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Klik in de weergegeven vervolgkeuzelijst op ‘Profiel bewerken’.
  4. Onder de huidige afbeelding of avatar die standaard is ingesteld, klikt u op de link Afbeelding wijzigen.
  5. Op de volgende pagina die wordt geladen, kunt u een afbeelding kiezen die u online hebt gevonden of een afbeelding die u vanuit uw systeem kunt uploaden.
  6. Klik op de knop Bladeren onder ‘Afbeelding kiezen’. (Het label kan anders zijn, afhankelijk van de webbrowser en het besturingssysteem dat wordt gebruikt).

Tip: Als u een afbeelding op internet wilt kiezen, slaat u die afbeelding op uw systeem op of:

  • Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op Eigenschappen.
  • Selecteer de adres (URL) waarde en kopieer die waarde.
  1. Wanneer het dialoogvenster verschijnt, gaat u naar de map met de afbeelding die u wilt instellen.
  2. Selecteer de afbeelding en dubbelklik erop. Als de afbeelding online is, plakt u de URL die u hebt gekopieerd uit de tipsectie in het veld Bestandsnaam.
  3. Druk op de ENTER-toets en Hotmail uploadt je nieuwe afbeeldingen.
  4. Afhankelijk van de afmetingen van de afbeelding, kunt u de randen bijsnijden. Druk op de knop Opslaan zodra je klaar bent.
  5. Om nog een afbeelding te kiezen, start u hetzelfde proces opnieuw

Als u verdere hulp nodig heeft, is de Hotmail klantenservice nummer +31-208004951 altijd beschikbaar. U hoeft alleen maar het nummer van de klantenservice te kiezen en u kunt elke vraag met betrekking tot Hotmail Account bespreken. Er zijn ook andere instellingen gerelateerd aan de profielfoto en de privacy ervan. Dus maak contact met ons om meer te leren.

Lees ook deze blog: Hoemaak je een profiel aan op Hotmail?

Leave a comment